11703555_10153107181923867_2634836300936818908_o.jpg

OM

Som diabetiker sedan länge har jag i många år intresserat mig för mat som medicin. Det jag märkt väldigt tydligt att med rätt kost så mår jag mycket bättre. Mitt blodsocker är mycket stabilare och jag behöver ta mindre insulin. 
Med kost som vi människor är skapat att äta så har jag fått ökad energi och mer glädje i livet. Och min uppblåsta och bullriga mage har försvunnit. Jag har även fått ett bättre immunförsvar. Jag har mindre hungerskänslor trots att jag äter färre måltider. 

Mitt största intresse är att hitta hälsosam mat som fungerar i vardagen.

MINA SENASTE UTBILDNINGAR:

  • Licencierad IPU Profilanalys konsult
  • Kock med inriktning på hälsa
  • UGL Ledarskapsutbildning
  • Beroendeterapeut

 

MERITER

Tillsammans med min dotter Sara startade jag ett av Sundsvalls populäraste café och restaurang TANT ANCI & FRÖKEN SARA 
med ekologisk inriktning.

Vår affärside var att servera mat som var både nyttig, god och vacker.

Mat som skänker välbefinnande åt både kropp, själ och hjärta.

Våra ledord var:
Kärlek, omtanke och välbefinnande!

 

FÖRBLUFFANDE FAKTA

  • Skruvar ihop ett IKEA kök –med ett
    leende på läpparna
  • Lagar en trerätters oavsett vad som
    finns i kylen
  • Dansar både Bugg
    och Kizomba
  • Kom 3:a i länsmästerskap i
    bordtennis 1969
  • Ljudtekniker/privatchaufför åt Thorsten Flink vid turné i Norrland